Mustaherukan lehti

Mustaherukan lehti
Tuotekoodi: 3012
Saatavuus: Varastossa
Hinta: 7,00€
Veroton: 6,14€

Vaihtoehdot


* Paino:

Määrä:  
   - TAI -   

Mustaherukan lehdet sisältävät runsaasti C-, B-vitamiineja, karoteenia, bioflavonoideja, parkkiaineita ja eteerisiä öljyjä. Mustanherukan lehdet virkistävät ja edistävät raudan imeytymistä. Se lisää virtsaneritystä, puhdistaa kehoa, vahvistaa verisuonia ja sydäntä sekä parantaa verenkiertoa. Mustaherukkalehti sopii vilustuneille, heikoille ja sairaudesta toipuville eläimille.

Mustaherukan lehtiä voidaan käyttää niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Sisäisesti mustaherukan lehtiä voidaan käyttää sellaisenaan tai keitteenä. Ulkoisesti mustaherukan lehtiä voidaan käyttää hauteena haavautuneisiin ja tulehtuneisiin ihon kohtiin. Mustaherukkaa voidaan käyttää myös yhdessä muiden yrttien kanssa venähdyksien, rasitusvammojen ja ruhjeiden hoitoon.

Koiran ja kissan suolisto ei sulata yrttejä, siksi niistä tulisi keittää haudetta. Kaada 2,5 dl kiehautettua vettä yrttien päälle ja anna hautua 15 minuuttia kannen alla. Siivilöi haude ja sekoita ruokaan tai anna sellaisenaan. Kannen käyttö on tärkeää, jotta yrttien tärkeät vaikuttavat eteeriset öljyt ja aromit eivät haihtuisi haudutuksen aikana.

Annostus:
Hevosille: 30-40g/vrk
Koirille: 0,5-1 tl keitteenä
Kissoille: 1 tl /vrk keitteenä
Jyrsijöille: välipalana

Alkuperämaa: Suomi

Powered By OpenCart
Niittytilan yrtit © 2022